Kako poslujemo

Delamo brezčasne in kredibilne izdelke

Skozi večletno delo smo razvili pristop, ki zahteva drugačne postopke in več vloženega truda, kar nam omogoča doseganje vrhunskih rezultatov.

Rešujemo resnične probleme

Največ nam pri delu pomeni koncept družbene odgovornosti, za to ne sodelujemo pri projektih, ki nimajo višjega pomena oziroma izključno za finančno korist. Cilj vsakega projekta, na katerem delamo, je reševanje resničnih problemov. Pa naj bo to problem uspešnosti podjetja, ki s svojim uspehom vpliva na dobrobit države in okolja, ali reševanje večjih problemov, kot na primer izboljšanje energetike, varovanja okolja, digitalizacije in optimizacije. 

Stremimo k popolnosti

Zavedamo se, da je popolnost nedosegljiva in s tem nismo obremenjeni. Nenehno stremimo proti vedno boljšem izgledu, vedno boljši izkušnji, delovanju, optimiziranosti. Želja po biti čim bližje idealu, pa nam omogoča nenehno rast.

Več kot le posel

Zaslužek brez naše pomoči k vašemu uspehu in izboljšavi sveta je za nas brezpredmeten. Delo jemljemo resno in smo usmerjeni k rezultatom.

Stojimo za svojim delom

Ne delamo izdelke v katere ne verjamemo. Vsak izdelek je dodelan do optimalne oblike in podpisan z našim imenom. 

Gradimo življenjska partnerstva

Resnična kvaliteta se lahko ustvarja le z dolgoročnim sodelovanjem in nadgrajevanjem. Ob izvedbi vašega prvega izdelek, se naše delo šele začenja. Ko smo popolnoma spoznani, in delamo na nadgradnjah osnovnih verzij, pridejo pravi rezultati.

Smo ljudje

Naši izdelki niso nikoli serijsko ustvarjeni ali z izključnim namenom prodaje. Nismo roboti. Skupaj smo na življenski poti zato poskrbimo, da je stik z nami pozitivna izkušnja. V veselje nam je z vami navezovati stike, se družiti, vas spoznavazi in to nam omogoča ustvarjanje najboljših izdelkov.

Rastemo z vami

Vse od vašega začetka, ko vam pomagamo ustvarjati temelje pa vse do zrelosti, ko izvajamo kompleksnejše rešitve, vas na poti spremljamo in podpiramo.

Obrazec za povpraševanje ni na voljo v tem brskalniku

Obrazec za povpraševanje je zaradi varnosti na voljo le v sodobnejših brskalnikih, kot so Google Chrome, Mozilla Firefox...

V kolikor nam želite poslati povpraševanje, lahko uporabite sodobnejše brskalnike in poskusite znova, oziroma nas kontaktirate direktno preko kontaktnih podatkov v nogi oziroma preko strani Stopite v stik. Z veseljem vam bomo odgovorili.

Ustvarja Domdesign® v Sloveniji.